AV-installation

Vores AV-installatør sætter prikken over i´et

Forestil dig en håndværker, som leverer dit nye køkken med hængende låger, bulede hvidevarer og en bordplade med hældning som en kælkebakke. Ville du være tilfreds? Absolut ikke.

En AV-installation er også et håndværk. Og et som vi tager dybt seriøst! Derfor er vores AV-installatører alle erfarne og dygtige fagfolk, som forstår vigtigheden i at overdrage en smuk installation med lækker finish.

Vi ved, at det er os som den professionelle partner, der skal sikre, at vi leverer høj kvalitet og funktion i din AV-løsning. Vi springer ikke over, hvor gærdet er lavest – vi gør tingene rigtigt… første gang!

Kræver løsningen, at der måske skal gås på kompromis i forhold til f.eks. 1:1 opløsning, Zero-keystone eller andet, tager vi dig altid med på råd, inden vi ”tager springet”.

Vi har stor respekt for det rigtige valg - og vi er først tilfredse, når du som kunde er.

AV Installationer
AV Installationer
AV Installationer
AV Installationer
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Sådan tilgår vi opgaven

Når vores AV-montører forlader en AV-installation hos dig, er opgaven altid afsluttet ordentligt – og der er ryddet pænt op.

Fordi løsningen er tilpasset til dit rum og miljø, ved vores AV-installatør også, hvordan løsningen skal opsættes rent æstetisk og så den får størst effekt.

Montøren tester og afprøver alle apparater og signalveje, så vi ikke bare ved, at løsningen fungerer, men også at lyd, billede etc. er mere end i orden. Desuden får du altid tilbuddet om en instruktion i brugen og betjeningen af løsningen, ligesom vi naturligvis overdrager tilbehør, fjernbetjeninger, manualer o.l.

Vores AV-installatør sørger også for, at emballage og affald er fjernet, at der er støvsuget og at du udelukkende står tilbage med en køreklar løsning og positiv serviceoplevelse.

AV-installation hos FMJ