Videomøde- og videokonferenceudstyr

Møder i det digitale rum har aldrig været mere aktuelle end netop nu. Vi sikrer dig det rette konference- og videomødeudstyr.

Selvom Google Meet, Microsoft Teams, Zoom og andet software har eksisteret længe, er det først i de senere år (godt hjulpet på vej af Covid-19), at behovet for professionelt udstyr til at facilitere videokonferencer er eksploderet.

Med ”udstyret i orden” sparer virksomheden på rejseomkostninger og opnår større fleksibilitet i forhold til at sætte møder sammen på tværs af deltagere og landegrænser.

Hos FMJ får du udstyret til dine videokonferenceløsninger, hvormed de fysiske afstande mellem ansatte, konsulenter m.fl. bliver fuldstændigt underordnede.

Vi tilbyder - i samarbejde med dig - at optimere dine lokaler til netop dine behov. Du kan få professionelt videomødeudstyr til alt fra små til store miljøer – f.eks. løsninger til forskellige scenarier som disse:

  • Videokonference personligt via computer
  • Videokonference i små mødelokaler eller huddle room
  • Videokonference i mindre mødelokaler
  • Videokonference i store mødelokaler
  • Videokonference i auditorier

Fælles for enhver løsning er, at det handler om at vælge det rette udstyr, som passer til både lokalet og den forventede mødeform.

slide 1
Tjelle Max Jenne
Rambøll Esbjerg
Frøslev
Futurum
Hydrema
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Få komplet rådgivning og den rette løsning

Når det kommer til valget af det rette videomødeudstyr, er det vigtigt at få talt løsningen igennem med en ekspert. Ikke blot for at få de rette tekniske specifikationer, men også for at indtænke æstetik og design.

Hos FMJ kan vi hjælpe dig med alt fra at tænke eksisterende udstyr ind i en løsning eller starte helt forfra med nytænkning af udstyret til din videokonference.

Vi kan vejlede i forhold til tilslutningsmuligheder til alt fra Bring Your Own Meeting sammenkoblingsformen af flere enheder - til videokonference, der kører fra en fælles enhed, som startes med et simpelt tryk.

Vi hjælper dig med alle former for setup og med at vurdere lokalet, så udstyr placeres optimalt i forhold til tale- og lyttesituationer. Naturligvis hjulpet på vej af et flot billede. 

Image

God lyd er essentiel

Det allervigtigst i et videomøde er lyden. Falder lyden ud eller er den ikke tilstrækkelig god begrænses hele oplevelsen af videomødet. Værst af alt, så mister deltagerne vigtige budskaber eller taleren må gentage sig selv og måske trække mødet ud.

Vi anbefaler altid forskelligt video- og lydudstyr afhængigt af lokalets beskaffenhed og muligheder for indretning.

Eksempler på forslag til nogle af de oplistede scenarier:

Personligt videomøde:

Brug din egen computer (Bring Your Own Meeting), men opgrader gerne med et ordentligt headset, så både du og den som du holder møde med, har en ordentlig lyd. Om du foretrækker at opgradere dit indbyggede kamera, kan være en smagssag – men husk at også kropssproget er vigtigt for kommunikationen.

Videokonference i små mødelokaler – Huddle room:

Her er der tale om mindre lokaler, hvor der ofte er skiftende brugere. Derfor bør du være opmærksom på simplicitet og kvalitet. Dette er et rum, som nemt kommer nederst på budgetlisten, men ofte er meget brugt og værdifuldt for medarbejderne.

Typisk kunne en løsning være et decideret video-setup med mindre skærm samt en videobar med indbygget fast kamera (evt. benyttet fra egen bærbar via USB).

Videokonference i mindre mødelokaler:

Videokonference i mindre mødelokaler vil ofte bestå af tilpassede skærmløsninger - evt. en 2-skærms-løsning, som giver mulighed for at se både deltagere og en præsentation simultant.

Eksterne højttaler og mikrofoner bør indtænkes for optimal lyddækning.

Videokonference i store mødelokaler:

Større skærmløsninger eller projektorløsninger tilpasset rummets udformning og deltagernes placering. Distribueret lydsystem med flere mikrofoner og højttalere som installeres i loftet eller på væg.

Overvej evt. 2 kameraer, som giver mulighed for både at vise en taler og deltagerne i lokalet. Husk desuden at installationer af simpel rumstyring giver brugeren værdi og sikrer minimering af tekniske fejl, der kan forsinke mødet.

Videokonference i auditorier:

Vil typisk være som i et stort mødelokale, men blot med endnu mere fokus på, hvordan lyden kan opfanges og distribueres.

Her vil der typisk indgå flere trådløse mikrofoner, så både taler og publikum kan tale og høres tydeligt i videokaldet.

Dual kamera er ofte benyttet til at vise både taler og publikum på samme tid, hvilket også giver en relationsmæssig dimension til mødet.

Optagelse og/eller streaming er en naturlig del af et setup i et auditorium. Styring af rummets mange funktioner foregår bedst på et samlet interface, som er designet netop til det pågældende auditorium.

Kontakt os for en professionel løsning med videomødeudstyr

Vi sammensætter løsninger med kvalitetsprodukter som sikrer, at du får det ønskede resultat og den ønskede teknologi til dine videokonferencer.

Uanset om der er tale om det helt enkle mødelokale eller et eksklusivt præsentationslokale, har mulighederne aldrig været større end nu.

Brug FMJ som din professionelle sparringspartner, når det gælder udvælgelse af professionelle AV-løsninger.

Bestil et møde i dag.