Clic AV Møbler - projektor skuffe

CLIC AV-MØBLER

HEAR BEAUTY. SEE BEAUTY.
HIDE EVERYTHING ELSE…

AV Clic Møbler

Selvfølgelig er både designelskere og hi-fi entusiaster forelskede i clic.

Clic AV-Møbler er en gennemtænkt kombination af hi-fi og eksklusivt dansk møbeldesign, som gør det muligt at gøre kabler, højtaler, spilkonsoller, software, projektor og alt andet, der forstyrrer øjet, til en del af et stilfuldt set-up – uden at gå på kompromis med design og den gode lyd.
Møblerne er håndlavede i Danmark og er alle igennem et grundigt kvalitetstjek, inden de forlader produktionen. Selv den sidste gang sprøjtemaling foregår i hånden, så vi er sikre på en fejlfri finish samt helt skarpe og lukkede samlinger.

Historie bag Clic AV-Møbler

Idéen til Clic AV-møbler opstod da manden bag clic, Mike Fabricius, i 1999 ikke kunne finde et gennemtænkt møbel i høj kvalitet, som ville opfylde hans behov for at præsentere Hifi produkter.

”De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke til dine øjne. De producenter der kæler for øjet, har desværre ofte overset dit øre. Clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet som skjuler hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent”

Mike Fabricius
Mike Fabricius – Mand bag CLIC AV-Møbler

Mike designede de første møbler bag skrivebordet hjemme i privaten og de første prototyper stod klar i 1999.

Markedet var ikke i stand til at levere møbler, der tilgodeså de rent praktiske behov uden at gå på kompromis med designet. Målet var derfor at lave et funktionelt møbel der kunne opfylde flere krav på én gang.

Møblerne skulle have mange synlige og skjulte funktioner således det var op til den enkelte kunde hvad der skulle være synligt.
Der er tænkt over hver en detalje i designet og funktionerne. Intet er overladt til tilfældighederne.

Anlæg, højtalere, kabler, software, subwoofere, spillekonsoller og alt andet med behov for at være skjult skulle møblerne kunne rumme – så lyd og design kan dominere rummet.

Tryk her for at se katalog.

Tryk her for at læse mere på producents hjemmesiden.