AV-udstyr til mødelokaler og konferencer

Møder er en central del af at lede, træffe beslutninger og dele viden. Derfor fortjener mødelokalet respekt.

Hos FMJ får du professionelt AV-udstyr til mødelokaler og konferencer, hvilket sikrer de optimale rammer. Det giver mødets deltagere mulighed for at se, høre og forstå de vigtige temaer, som skal drive forretningen fremad.   

Med mere en 50 års brancheerfaring og kunder som Rambøll, KMD og PwC, indretter vi møde- og konferencelokaler med de nødvendige tekniske installationer for visualisering, lyd og betjening, der matcher din forretnings behov.

Det giver en løsning, hvor mødedeltagere kan kommunikere dynamisk via interne og eksterne tilslutninger.

Ønsker du at se eksempler på innovative og funktionelle løsninger, står vores showroom til din rådighed. 

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder for AV-udstyr til mødelokaler og konferencer samt trække på vores mange års erfaring.

Ring nu

Giv dit mødelokale mere værdi

Vis dine budskaber med lyd og billeder. Appellér til sanserne, væk tilhørerne til live og server budskabet, så det går klart og tydeligt igennem.

De rette AV-hjælpemidler understreger oplægsholderens informationer og pointer, så mødets deltager forstår det essentielle budskab – og kan bruge det til at skabe øget værdi i sin jobfunktion.

Men hvordan sikrer man den enkelte deltager oplevelsen af at være i centrum, uanset hvor personen sidder i et møde- eller konferencelokale? Hvordan sikrer man, at musik og billeder bliver effektfulde virkemidler i præsentationer og undervisning? Og hvor meget skal der til, hvis ikke det tekniske skal tage opmærksomheden fra indholdet?

Det professionelle AV-udstyr til mødelokalet eller konferencerummet er her afgørende for at give den enkelte deltager den bedste oplevelse. 

FMJ er din specialist

Hos FMJ har vi specialiseret os i at indrette konference-, undervisnings- og mødelokaler med tekniske hjælpemidler, som gør kommunikation levende og tydelig.

Vi hjælper dig blandet andet med udstyr som storskærme, touchskærme, lærred, kamera, dokumentkamera, rumstyrring, whiteboardtavler, glastavler, lyssætning, tilslutningsmuligheder, AV-skab, talerstol, mikrofon, effektive højttalersystemer, projektor og meget mere.

Den endegyldige AV-løsning til mødelokalet eller konferencerummet findes naturligvis på baggrund af arkitektur, størrelse og anvendelse – til hvilket vi leverer professionel vejledning.

Udgangspunktet for vores arbejde er altid dine ønsker og behov. Vi tager naturligt udgangspunkt i branchestandarder og klæder dig på til at kunne navigere i AV-verdenen.

Vi hjælper med at gøre din kommunikation professionel

Hos FMJ yder vi individuel vejledning og inspiration til de forskellige møde-, undervisnings- og konferencerum, vi præsenteres for.

Vi er med dig hele vejen - fra første idé til endelig implementering og demonstration af løsningen.

FMJ har eksisteret siden 1969 og vi har siden løst rigtig mange opgaver og tilsluttet AV-udstyr til konferencer, i mødelokaler samt til undervisningsrum for en lang række virksomheder, hoteller, uddannelsesinstitutioner etc.

Har du brug for professionelt AV-udstyr, står vi klar med rådgivning og en løsning tilpasset dine specifikke behov.

Når formålet er at skabe god kommunikation, er midlet professionelt AV-udstyr tilpasset forholdene. Så enkelt kan det siges – og så enkelt er det at samarbejde med FMJ.

Kontakt os og høre mere om, hvordan vi sikrer den optimale løsning med det rette AV-udstyr til mødelokaler og konferencer.

Ring nu