AV Udstyr til Mødelokaler og Konferencelokaler.

Mødelokalet er virksomhedens centrale interne kommunikationscenter.

I mødelokalet flyttes holdninger, produktudvikles, uddannes og der træffes afgørende beslutninger.

Vi indretter møde- og konferencelokaler med de nødvendige tekniske installationer for visualisering, lyd og betjening, der modsvarer jeres behov. Det sikrer, at mødedeltagere kan kommunikere dynamisk via interne og eksterne tilslutninger.

Vores showroom står til jeres rådighed og viser innovative og funktionelle løsninger. Det kan være til inspiration for jeres fremtidige løsning, der både dækker nutidens og fremtidens behov.

Vis dine budskaber med lyd og billede. Appeller til sanserne, væk tilhørerne og server budskabet, så det er vedkommende og relevant, tydeligt og elegant.

Budskaber bliver understreget med de rigtige AV-hjælpemidler. Grundlæggende handler det om at forstå, hvordan lyd og billeder gengives og opfattes. Hvordan giver man oplevelsen af at være i centrum, uanset hvor man sidder i et konferencelokale? Hvordan sikrer man, at musik og billeder bliver effektfulde virkemidler i præsentationer og undervisning? Og hvor meget skal der til, hvis ikke det tekniske skal tage opmærksomheden fra indholdet?

Hos FMJ har vi specialiseret os i at indrette konference-, undervisnings- og mødelokaler med tekniske hjælpemidler, som gør kommunikation levende og tydelig. Storskærm, touchskærm, lærred, kamera, dokumentkamera, rumstyrring, whiteboardtavler, glastavler, lyssætning, tilslutningsmuligheder, AV-skab, talerstol, mikrofon, effektive højttalersystemer og en projektor? Behovene varierer på baggrund af arkitektur, størrelse og anvendelse - og vores vejledning varierer med.

Udgangspunktet for vores arbejde er altid jeres ønsker og behov. Vi tager naturligt udgangspunkt i branchestandarder og klæder dig på til at kunne navigere i AV-verdenen.

Hos FMJ giver vi individuel vejledning og inspiration til de forskellige møde-, undervisnings- og konferencerum. Vi er med dig hele vejen fra første ide til endelig implementering og demonstration af løsningen. Hos FMJ er du garanteret den bedste kvalitet.

FMJ begyndte i 1969 og vi har siden løst rigtig mange AV-opgaver i konference-, undervisnings- og mødelokaler for en lang række virksomheder, hoteller, uddannelsesinstitutioner etc. Har I brug for professionelt AV-udstyr til jeres konference-, undervisnings- eller mødelokale, så står vi klar med rådgivning og en professionel løsning tilpasset jeres specifikke behov.

Her på denne side kan du finde inspiration i et udpluk af nogle af de opgaver vi har løst.

Når formålet er at skabe god kommunikation, er midlet professionelt AV-udstyr tilpasset forholdene. Så enkelt kan det siges – og så enkelt er det at samarbejde med FMJ.