OM FMJ


FMJ begyndte som leverandør af AV-hjælpemidler til skolerne i 1969. Vi har lige siden haft fokus på at indrette konference-, undervisnings- og mødelokaler med tekniske hjælpemidler, som gør kommunikation levende og tydelig.

Krystalklar lyd, knivskarpe billeder, LED skæme, touchskærme, videokonference, mikrofonsystemer, højttalerløsninger, elektroniske tavler, tavleløsninger, dokumentkameraer eller bare en almindelig projektor?
Behovene varierer på baggrund af indretning, anvendelse og lokalernes størrelse – og vores vejledning varierer med.

Når formålet er at skabe god kommunikation, er midlet professionelt AV-udstyr tilpasset forholdene. Så enkelt kan det siges – og så enkelt er det at samarbejde med FMJ.

Konsulenterne i FMJ arbejder med forskellige specialkompetencer inden for AV. Tilsammen udgør vi et stærk AV kyndigt kompetencecenter.Vi tilbyder et samarbejde, hvor vi sammen skaber de mest optimale AV-løsninger i forhold til behov, strategi og budget. Hvor kunden føler sig hjulpet af et tillidsvækkende og professionelt team.

Vi ser os selv som kundens partner og fagmand i forhold til de mange AV muligheder, der findes, som altid arbejder frit og ubehæftet i forhold til producenter, produktmærker eller distribution.


Vi er altid klar med rådgivning.

FMJ har siden år 1969 leveret løsninger til mange forskellige brancher.
I dag besidder vi en masse erfaring og stor ekspertise - til gavn for vores kunder!

Billede

Vi rådgiver, så I kan træffe de optimale valg i forhold til, hvordan jeres nye AV billede skal laves.

Det handler ikke kun om tekniske specifikationer. Det handler i høj grad at dække det aktuelle behov med de muligheder, lokalet og budgettet sætter.

Vores arbejde består derfor typisk i at afdække behov og rådgive – måske vise og demonstrere muligheder. Vi er i stand til at beskrive den forventede billedkvalitet inden løsningen føres ud i livet.

Lyd

Lydløsninger spænder vidt – fra stemningsmusik til brandalarmering og fra taleforstærkning til rockorkesterets frontlyd.

Vi rådgiver, så I kan træffe de optimale valg i forhold til, hvad jeres AV lyd skal bruges til. Det handler ikke kun om tekniske specifikationer.

Vi er i stand til at demonstrere forskellige lydløsninger/ – kvaliteter inden løsningen føres ud i livet. I vores Showroom er forskellige anlæg monteret, ligesom vi ofte er i stand til at lave en lyddemo hos jer.

Rumstyring

Interface mellem teknik og mennesket er ofte primærkilden til enten: ”Den super nemme intuitive brug af lokalet.” eller ”Vi får ikke rigtigt brugt lokalet optimalt.”

Det handler ikke om ”smart” teknik. Det handler om at skabe let gennemskuelig adgang til funktioner og sikker drift afstemt i forhold til brugerne af lokalet. Vi har lavet mange layouts i samarbejde med mange type brugere, og gør det gerne for jer også.

Indretning

For os handler AV Indretning ikke kun om tekniske løsninger. Vi arbejder i høj grad med den totale løsning, såvel med tavlesystemer som undervisnings- og præsentationsudstyr.

Vores mål er at dække det aktuelle behov med de muligheder, lokalet og budgettet sætter, samt jeres ønsker i forhold til æstetik og funktion. I vores Showroom er vi i stand til at vise og demonstrere en lang række indretnings- og præsentationsprodukter. Ligesom vi I vores samarbejde med forskellige producenter kan vise og lave specialløsninger.