Job hos FMJ

AV-Konsulent

Salg af kundetilpassede løsninger – Jylland & Fyn

Projekt-/løsningssalg med udgangspunkt fra egen adresse
Du kommer fra starten til både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer, at besøge nuværende og potentielle
kunder. Din hovedopgave er, at afdække kundens behov og skabe den løsning, der giver den bedste kommunikation i den konkrete situation. Oplever kunden, at du skaber en løsning, de ikke selv havde tænkt på, er det en god dag. Billeder, lyd og anden virtuel formidling kan indgå i løsningerne, og er du ikke selv hjemme i området, trækker du på dine dygtige kollegaer. Du stiller også dine spidskompetencer til rådighed for andre konsulenters projekter.
Du varetager selv hele processen fra behovsafdækning over tilbud til forhandling af aftale. Du viser interesse, når løsningen skal installeres, og du servicerer kunden, når løsningen er i brug. Med andre ord påtager du dig ansvar for kunden i forhold til de løsninger, du bringer for dagen.

Succesfuld AV-konsulent eller på vej til at blive det
Optimalt er du allerede i dag AV-konsulent, og du brænder for og har succes med at sælge den ’gode løsning’. Hvis du
ikke er AV-konsulent, er det dit næste naturlige karriereskridt, og din interesse og viden om området er din adgangsbillet.
Du ved at salg af AV-løsninger, kræver at du kan tale med både direktøren og pedellen – og du er god til hurtigt, at skabe en god og positiv stemning. Succesen i salget ligger i løsningen, og du er derfor god til at spørge og lytte og ikke bange for at foreslå alternative løsninger, der har både ambition og kvalitet.
Du har selvstændighed og disciplin til at arbejde selvstændigt, og du begår dig i de gængse IT-systemer. Har du
en særlig faglig interesse/styrke, er vi nysgerrige efter at høre, hvad det er. Som kollega er du imødekommende og
teamorienteret, og du ’tænder på’, at være en del af familien i stedet for at ’mele din egen kage’.

Du kan kombinere ’frihed under ansvar’ med tæt samarbejde
Du kan se frem til en selvstændig og spændende hverdag, hvor du kombinerer ’frihed under ansvar’ med et tæt samarbejde med dine kollegaer. Alle dine kollegaer har en interesse inden for området, og du vil opleve et arbejdsmiljø med en meget flad struktur, hvor det er naturligt at opdatere sin viden og dele den med andre. Vi tror på, at din motivation er afgørende for din succes – lønpakken og ansættelsesforhold aftales derfor individuelt.

Kontakt Morten Østergaard på 28196608 for yderligere oplysninger, eller send os en kort ansøgning og dit CV via mf@fmj.dk hurtigst muligt.