KMD

Fleksibilitet og stabilitet KMD er en stor dansk virksomhed med …

PwC

PwC’s nye regionale domicil PricewaterhouseCoopers eller blot PwC er verdens …

Botilbuddet Alderslyst

Nordre Fælleshus er , som navnet antyder, et fælles hus som kan benyttes af både beboerne i botilbuddet og de øvrige borgere i området. Netop de mange forskellige brugere, stiller ekstra krav til at AV-udstyret er enkelt og intuitivt at betjene.

Derfor har betjeningen haft stor indflydelse på de løsninger FMJ har valgt, men selvfølgelig ikke på bekostning af kvalitet og funktionalitet.

Tjelle Max Jenne A/S

Efter et indledende møde blev det klart for FMJ, at det høje lysindfald i lokalerne ville udvaske billedet totalt på et normalt hvidt lærred. Derfor – i samråd med TMJ, blev der monteret et sort optisk lærred i lokalerne, for at opnå en optimal kontrast i billedet, på trods af de udfordrende lysforhold.

En NEC projekter samt BOSE højtalere blev installeret i mødelokalet, og et mobilt BOSE lydanlæg leveret, som TMJ benytter i kantinen.

Hotel Europa

I Hotel Europas smukke bygning i hjertet af Aabenraa, har man i gennem årene forsøgt at følge med tiden, når vi taler om AV-udstyr. Men som så mange andre steder bliver løsningen aldrig helt tidssvarende, når man integrere teknik fra 80’erne med udstyr anno 2016.