KMD

Fleksibilitet og stabilitet KMD er en stor dansk virksomhed med …

PwC

PwC’s nye regionale domicil PricewaterhouseCoopers eller blot PwC er verdens …

Ebeltoft Maltfabrikken

Ebeltoft Maltfabrikken

FMJ har i samarbejde med Museum Østjylland og Syddjurs Bibliotek, projekteret og installeret komplet projektor, lys- og lydanlæg.

Herningsholms Erhvervsskoler

Herningsholms Erhvervsskoler

I 2017 stod det nye ”Handelshuset” klar til brug. Allerede i 2015 startede nybyggeriet på Lillelundvej med FMJ i samarbejde med bygningsafdelingen og IT som AV rådgiver i forhold til arkitekt og ingeniør på projektet.

Botilbuddet Alderslyst

Nordre Fælleshus er , som navnet antyder, et fælles hus som kan benyttes af både beboerne i botilbuddet og de øvrige borgere i området. Netop de mange forskellige brugere, stiller ekstra krav til at AV-udstyret er enkelt og intuitivt at betjene.

Derfor har betjeningen haft stor indflydelse på de løsninger FMJ har valgt, men selvfølgelig ikke på bekostning af kvalitet og funktionalitet.

Social & Sundhedsskolen Herning

Social & Sundhedsskolen Herning

Social og Sundhedsskolen har igennem en længere periode haft ønske om, at opgraderer billeddelen samt betjeningsdelen i auditoriet.

Tjelle Max Jenne A/S

Efter et indledende møde blev det klart for FMJ, at det høje lysindfald i lokalerne ville udvaske billedet totalt på et normalt hvidt lærred. Derfor – i samråd med TMJ, blev der monteret et sort optisk lærred i lokalerne, for at opnå en optimal kontrast i billedet, på trods af de udfordrende lysforhold.

En NEC projekter samt BOSE højtalere blev installeret i mødelokalet, og et mobilt BOSE lydanlæg leveret, som TMJ benytter i kantinen.

Hotel Europa

I Hotel Europas smukke bygning i hjertet af Aabenraa, har man i gennem årene forsøgt at følge med tiden, når vi taler om AV-udstyr. Men som så mange andre steder bliver løsningen aldrig helt tidssvarende, når man integrere teknik fra 80’erne med udstyr anno 2016.